Stella Suites, boutique hotel

“YES – WIJ ZIJN OPEN….!”

 

En we hebben er enorm veel zin in om jullie te mogen ontvangen ondanks de bizarre Corona-periode waarin we ons bevinden. 

Waar nodig – hebben we – maatregelen getroffen om jullie verblijf veilig en vooral ontspannen te laten verlopen.

Bovendien bruisen we van de energie en inspiratie om jullie tijdens deze vreemde tijden even volledig te laten ontspannen; een (mini) vakantie in eigen land. Kom je alleen, met z’n tweeen, of met de kids? We hebben aan iedereen gedacht.

Genieten – verhalen vertellen – persoonlijke gastvrijheid – ontzorgen – inspireren – en dit alles in een prachtige monumentale villa in Goirle (aan de rand van Tilburg); dat mag je (minimaal) verwachten van een verblijf bij Stella Suites.

Natuurlijk vragen jullie je af of het nog mogelijk is om te dineren / eten bij Stella’s, niet zoals jullie van ons gewend zijn, maar niet minder leuk, vooral anders…

We hebben iedere suite voorzien van een dinertafeltje, die geheel voorzien is van alle benodigdheden om uitgebreid te kunnen dineren. In samenwerking met Restaurant De Eetkamer hebben we een dinnerbox ontwikkelt die genuttigd kan worden op de suite. Maar er zijn ook nog andere dinermogelijkheden in Goirle en omgeving dus we helpen jullie graag op weg.

Liefs,

“Team” Stella

Terug naar 1902
Een gerestaureerde Art Nouveau Villa
Eigentijds design
Luxe en intiem

Safe @ Stella’s! 

Voel je veilig en welkom! 
Bij Stella Suites heten we je altijd van harte welkom, ook in deze rumoerige tijden. Wij houden ons aan alle gestelde maatregelen, zonder dat het ten koste gaan van de persoonlijke aandacht voor jou. Wij doen er alles aan zodat jij zorgeloos kunt genieten. In ons boutique hotel is het geen probleem 1.5 meter afstand van elkaar te bewaren.
– Overal in ons hotel en in de suites heb je mogelijkheid om je handen te desinfecteren met Marie-Stella-Maris cleansing gel.
– Wij maken gebruik van de nieuwste ventilatiesystemen, dus aan schone lucht geen gebrek.
– Ons housekeeping team zet elke dag nog een stapje extra om de suites en het hotel grondig schoon te maken.

Flexibel annuleren
Wij snappen dat je geen risico’s wil nemen in deze tijd. Daarom kun je bij ons tot 1 dag van te voren kosteloos je verblijf annuleren.