Autumn get away

Brabant is misschien wel op zijn mooist in de herfst. Prachtig gekleurde bladeren, kastanjes, paddestoelen en  een fijne temperatuur om te wandelen en/of fietsen. Af en toe een zonnetje en einde van de dag gezellig opwarmen met een heerlijk kopje koffie, warme choco of lekker glas rode wijn bij Stella.
Dus wil jij ertussenuit in eigen land, opladen in de natuur, genieten van alles dat ons mooie hotel te bieden heeft dan kan dat allemaal door onze last-minute ‘Autumn get away’ te boeken

Voor €139 euro pp, dit is inclusief:

– 2x overnachting in een luxe suite

– Warme choco of een koffie met een herfst zoetigheidje

– 2x het fameuze Stella ontbijt

BOOK NOW

Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag serveren wij naast ontbijt, ook lekkere borrelplateaus voor de lunch, beter bekend als Stella’s Platters.
Op overige dagen ben je op reservering ook van harte welkom! Neem daarvoor even contact met ons op! 

Terug naar 1902
Een gerestaureerde Art Nouveau Villa
Eigentijds design
Luxe en intiem

Safe @ Stella’s! 

Voel je veilig en welkom! 
Bij Stella Suites heten we je altijd van harte welkom, ook in deze rumoerige tijden. Wij houden ons aan alle gestelde maatregelen, zonder dat het ten koste gaan van de persoonlijke aandacht voor jou. Wij doen er alles aan zodat jij zorgeloos kunt genieten. In ons boutique hotel is het geen probleem 1.5 meter afstand van elkaar te bewaren.
– Overal in ons hotel en in de suites heb je mogelijkheid om je handen te desinfecteren met Marie-Stella-Maris cleansing gel.
– Wij maken gebruik van de nieuwste ventilatiesystemen, dus aan schone lucht geen gebrek.
– Ons housekeeping team zet elke dag nog een stapje extra om de suites en het hotel grondig schoon te maken.

Flexibel annuleren
Wij snappen dat je geen risico’s wil nemen in deze tijd. Daarom kun je bij ons tot 1 dag van te voren kosteloos je verblijf annuleren. 

Mini restaurant – “Stella Meets De Eetkamer”
Bij Stella Suites hoef je nu de deur niet meer uit voor een heerlijk romantisch diner. In samenwerking met (super!) restaurant De Eetkamer hebben wij een “mini-restaurant” opgericht. Iedere avond kun je genieten van een heerlijk 3 gangen diner bereid door de keukenbrigade van De Eetkamer. Heerlijk tafelen om daarna lekker te ontspannen in je suite. Dineren kan overigens ook in je suite! Zorgeloos genieten van een avondje uit, gewoon in ons hotel.

Ontbijt op bed
Ons heerlijke ontbijt kan zoals altijd gewoon beneden aan tafel genuttigd worden. We werken met shifts zodat het altijd mogelijk is 1.5 meter afstand te bewaren.
Toch liever ontbijt in de suite? Dat is natuurlijk geen probleem. Met liefde serveren wij een ontbijt op bed.