Trouwen

Een intieme trouwerij met de mensen die het dichtst bij jullie staan. De prachtige trouwkapel in het Jan van Besouw, waar jullie elkaar het ja-woord geven. Gevolgd door het champagne en het snijden van de taart in de betoverende tuin van Stella Suites. Een intiem en luxe diner in de sfeervolle salon. Het is maar een voorbeeld.. 

Stella Suites is dé locatie voor jullie receptie of intieme diner. (Een deel van) jullie gasten kunnen verblijven om de volgende ochtend met zijn allen na te genieten. Bij Stella Suites geen standaard draaiboeken, maar alles volgens het idee dat jullie hebben over deze speciale dag. Van de bloemen tot het menu, alles wordt naar wens besproken, eventueel in samenwerking met andere locaties. 

Marleen zorgt voor een trouwfeest om nooit te vergeten.

Laat ons weten wat jullie wensen zijn! 

Private lunch/dinner

Je wil een intiem diner (of lunch) met familie, vrienden of collega’s in een rustige omgeving met bijzondere gerechten afgestemd op jullie wensen of dieet? Marleen organiseert speciale private dinners voor mensen die eens iets anders willen dan een restaurant. 

Uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden maar ook als je een bijzonder menu wenst of een dieet hebt wat bijzondere aandacht verlangt.

Bespreek simpelweg je wensen met Marleen en laat jezelf en je gasten in de watten leggen.

Familieweekend

Een familieweekend in stijl? Met alle luxe en service zodat je kunt genieten van wat echt belangrijk is? Stella Suites is jullie privé hotel voor het weekend!

Marleen organiseert niet alleen een heerlijk ontbijt, maar desgewenst ook een lekkere lunch en gezellig diner. Wil je liever zelf koken met een privé chef? Ook dat kan! 

En zoeken jullie voor overdag nog een leuke activiteit in de omgeving? Marleen adviseert jullie over de leukste uitjes en reserveert deze voor jullie. Gegarandeerd een onvergetelijk verblijf!

Informeer naar de mogelijkheden! 

Eigen event

Je wil je verjaardag in stijl vieren? Een workshop houden? Iets bijzonders organiseren? Bij Stella Suites kan het!

Je hebt een eigen idee over wat je wil organiseren en zoekt dé plek waar dit kan? Neem dan contact op met Marleen. Haar ervaring en creativiteit maken van jouw idee een bijzondere ervaring!

Wij horen graag van je! 

 

samen de plannen bespreken?

welcome@stellasuites.nl

flower