IN BED WITH STELLA

Oh jongens wat is het toch een roerige periode zo tussen de persconferenties en nieuwe restricties door. En dan blijft er niet veel variatie over voor onze vrijetijdsbesteding, met een goed doel natuurlijk, maar toch..

Stella kan jullie gelukkig met open armen blijven ontvangen en dat doen we op een veilige en verantwoorde manier, waardoor er geen aarzeling hoeft te zijn om bij ons te overnachten.

Even opladen in een andere, inspirerende omgeving waarbij een ding zeker is; bij Stella zal het jullie aan niets ontbreken.

• We ontvangen jullie met warme choco en zoete lekkernij. Al meer zin in een borreltje? Dan staat de wijn bij ons altijd koud 🙂

• De suites zijn allemaal prachtig en luxe afgewerkt, met top kwaliteit bedden van Morpheus en dikke dekens die vragen om lekker lang te blijven liggen.

• En dat gaan we dus ook doen. Lukt het jullie ook maar niet om die ene toffe docu of het volgende seizoen van je favo serie te kijken? Nou bij Stella heb je daar dan nu alle tijd voor want we hebben Netflix en Videoland op onze televisies.

• Op verzoek zijn er M&M’s en popcorn te bestellen voor tijdens de film op jullie suite.

• Heel even eruit voor een lekkere wandeling of fietstocht (fietsen kun je via ons huren) in de prachtige natuur om de hoek

• En dan weer naar Stella’s voor een heerlijk diner in ons mini-restaurant of in de suite.

• Een afzakkertje in onze trustbar en dan snel weer naar bed…

Life is good at Stella’s

Stuur een e-mail naar welcome@stellasuites.nl of bel met + 31 13 720 0819 om je In bed with Stella Experience te boeken!

INTO THE WILD

Stella zit op nog geen 30 minuten rijden van hartje centrum van de Biesbosch. Een van de natuurparels van Nederland. Wat niet iedereen weet is dat je niet alleen in de zomer hier kunt sloepvaren maar ook in de herfst en winter. Dan is er nog meer te zien van het dierenrijk doordat er minder groen is. Denk aan overzwemmende herten en broedende zeearenden. 

Afsluitend meren we aan bij More-Itz, een prachtig restaurant, uitkijkend op de haven van Drimmelen.

•  Prive sloepentocht met gids 2,5 uur door de Biesbosch
•  Proeverij van gerechten in het klein bij More-Itz
•  Prachtig uitzicht
over de haven

Op zondag 11 oktober of zondag 25 oktober uit te breiden met een herfstige Bocktour of een wildwandeling met aansluitend een wild-menu bij onze buurman; restaurant De Eetkamer.

Stuur een e-mail naar welcome@stellasuites.nl of bel met + 31 13 720 0819 om je Into the Wild Experience te boeken!

RAINY DAY

Met deze experience kan je bijna niet wachten op een regenachtige dag. 

• Uitgebreid ontbijt met je favoriete krantje waardoor je lekker lang kan blijven zitten.

• Bezoek aan De Pont museum. Met het beroemde metershoge kunstwerk de Sky Mirror (luchtspiegel), vooral gaaf om te bekijken op een stormachtige dag.

• Lunch bij Eetbar De Wagon, Dit is een restaurant voor foodlovers dat zich bevindt in twee treinstellen uit 1930. Super lekker eten in een originele locatie.

• Koffie bij De LocHal, een voormalige fabriekshal die op het prestigieuze ‘World Architecture’ in Amsterdam is uitgeroepen tot het mooiste gebouw van de wereld.

• Eenmaal terug in je suite kun je relaxen met je favo Netflix of Videoland serie op een van onze televisie apps.

 

Stuur een e-mail naar welcome@stellasuites.nl of bel met + 31 13 720 0819 om je Rainy Day experience te boeken!

HOLIDAYS AT STELLA’S

Ons prachtige pand en haar romantische interieur is de perfecte locatie om de feestdagen door te brengen. Even samen weg in de mooiste tijd van het jaar? Genieten van luxe, rust en elkaar? Ons team zorgt ervoor dat jullie feestdagen herinneringen worden met een gouden randje.

• Een heerlijk uitgebreid kerstontbijt.
Winterse wandeling rond de Oisterwijkse vennen.
Opwarmen bij Meneer van Eijck midden in de Oisterwijkse bossen. 
Kerstdiner bij Kok Verhoeven, Villa Pastorie of Barabas.

 

Stuur een e-mail naar welcome@stellasuites.nl of bel met + 31 13 720 0819 om je Holidays at Stella’s experience te boeken!