Stella’s Breakfast 

Stella Suites heeft de producten voor haar ontbijt zeer zorgvuldig gekozen en maakt daarbij het liefst gebruik van de lekkerste lokale, biologische en seizoensgebonden producten!

We serveren het ontbijt aan tafel. In onze ontbijtgelegenheid of binnentuin; geen gedrang bij een buffet! Verse jus, heerlijk croissantje en koffie & thee zijn daarbij uiteraard inbegrepen.

Zin in een lekker gebakken eitje naar eigen wens? Lekker lang uitslapen of juist vroeg op pad? Dat kan! We maken graag “het ontbijt” op maat en serveren ontbijt wanneer het jou uitkomt!  

Samen op de kamer ontbijten? Ook dat kan! Laat ons jullie wensen weten en we serveren graag een ontbijt op bed.

Het ontbijt is bij de kamerprijs inbegrepen! 

Receptie

In Stella’s Suites is altijd iemand aanwezig om je van harte welkom te heten gedurende de volgende tijden;

Maandag – Donderdag: 07:30 – 18:30 uur
Vrijdag – Zaterdag: 08:00 – 18:30 uur
Zondag: 08:00 – 18:00 uur

Kom je aan – of vertrek – je liever op een ander tijdstip? Laat het ons weten!
Check-in is vanaf 15:00u op de dag van aankomst; uiteraard kun je eerder je bagage bij ons achterlaten. Check out is voor/om 12:00u op de dag van vertrek. 

Trust Bar 

In Stella Suites geen “ouderwetse minibar” op de kamer, maar een “Trustbar” in Stella’s Salon; een goed gevulde koelkast met (lokale) bieren, de lekkerste wijnen, Prosecco maar ook heerlijke frisdrank en mineraalwater. PROOST!

Het is niet voor niets een “Trust Bar”; je hoeft niets te tekenen/op te schrijven – laat ons de volgende ochtend gewoon weten wat je verbruikt hebt!