VAN DROOM NAAR WERKELIJKHEID

Het is eindelijk zover! Stella Suites heeft haar deuren geopend en inmiddels ook haar eerste gasten mogen verwelkomen.. 
Het is meer dan fantastisch – om na de gigantisch intensieve verbouwing – eindelijk te doen waar het allemaal om begonnen is; onze gasten volledig in de watten leggen!

Het avontuur begon eind 2017; de eerste plannen, het gesprek met de vorige eigenaar, contact met de gemeente Goirle over de (on)mogelijkheden..
In de zomer van 2018 leek “de droom Stella Suites” in duigen te vallen omdat de benodigde vergunningen nog niet rond waren. Gelukkig keerde het tij in oktober 2018 en zijn we alsnog in “het diepe” gesprongen.

Begin april 2019 zijn we gestart met de verbouwing en nee; dit viel allesbehalve mee. Hoewel er een zeer gedegen voorbereiding aan ten grondslag lag, hebben we toch te maken gekregen met de spreekwoordelijke “lijken” die uit de kast kwamen.
Toch hebben we nooit gedacht aan opgeven en was het motto vooral “schouders eronder & GEEN concessie doen op het concept.”
Uiteraard heb ik wel eens gedacht; “waar ben ik aan begonnen?” Maar gelukkig kan ik nu zeggen; Stella’s Suites is precies geworden zoals ik het voor ogen had! De tegenslagen ben je dan gelukkig snel vergeten.

De rijksmonumentale villa is weer helemaal klaar voor een nieuw leven en samen met onze gasten willen we vooral nieuwe geschiedenis gaan schrijven.

Tot snel in Stella Suites!

Marleen Sala 

Comments are closed