Frits was handelsreiziger voor de textielfabriek en ontmoette op een reis naar Roemenië de Wit-Russische Stella Ionescu-Dimitriu.

Frits nam Stella mee, maar trouwen bleek niet zo makkelijk. Stella had geen papieren meer die aantoonden dat zij Rooms Katholiek was. Pas nadat Frits beloofde om Huize Stella, vernoemd naar zijn geliefde, aan de kerk na te laten, werd het huwelijk voltrokken.

Stella was een excentrieke vrouw met adellijke allure en een liefde voor bloemen en kleur. Samen met haar hondje werd zij een bekend en geliefd gezicht in Goirle. 

Nog steeds is “Huize Stella” een bekend pand in Goirle en omgeving, voornamelijk doordat het huis, dat in Jugendstil is gebouwd, zo goed bewaard is gebleven. In 2018 zag Marleen, dat het huis waar zij als klein kind nog gespeeld had te koop stond en ondernam meteen actie. Uiteindelijk lukte het haar om de gemeente te overtuigen dat een grondige renovatie om er een hotel in te beginnen een goede bestemming was en de renovatie startte begin 2019. Na een lange periode van verbouwen waarbij veel oude details in ere zijn hersteld, is het pand nu klaar en omgedoopt tot “Stella Suites”. Binnen zijn de prachtige oude entree en bijzondere details als glas-in-lood ramen gecombineerd met eigentijds design en een luxe afwerking. Een bijzonder en uniek boetiek hotel met een eigenaresse die het pand wederom kleur geeft.